نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

Antibacterial Effect of Essential Oils against Spoilage Bacteria from Vacuum-Packed Cooked Cured Sausages 1397/10/19 10:21:07

نویسندگان : AZITA KHORSANDI ESMAEIL ZIAEE EHSAN SHAD MARYAM RAZMJOOEI Mohammad Hadi Eskandari Mahmood Aminlari
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 81, No. 8, 2018, Pages 1386–1393

Antibacterial Activity of Dextran-Conjugated Lysozyme against Escherichia coli and Staphylococcus aureus in Cheese Curd 1397/10/17 13:06:09

نویسندگان : Amiri, S. Ramezani, R. Aminlari, M.
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 71, No. 2, 2008, Pages 411–415