Human Health Risk Assessment and Exposure Evaluation by Monte-Carlo Simulation Method for Aflatoxin M1 in Widely Consumed Infant Dried Powder Milk in Iran 1402/11/07 22:41:16
نویسندگان : Behnaz Naghshbandi Mohammad Ali Omrani Abolfazl Jafari-sales Abduladheem Turki Jalil Navid Naghshزبان : انگلیسی سال انتشار : 2023 محل پذیرش : Journal of Food Protection
Antibacterial Effect of Essential Oils against Spoilage Bacteria from Vacuum-Packed Cooked Cured Sausages 1397/10/19 10:21:07
نویسندگان : AZITA KHORSANDI ESMAEIL ZIAEE EHSAN SHAD MARYAM RAZMJOOEI Mohammad Hadi Eskandari Mahmood Aminlariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2018 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 81, No. 8, 2018, Pages 1386–1393
Antibacterial Activity of Dextran-Conjugated Lysozyme against Escherichia coli and Staphylococcus aureus in Cheese Curd 1397/10/17 13:06:09
نویسندگان : Amiri, S. Ramezani, R. Aminlari, M.زبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : Journal of Food Protection, Vol. 71, No. 2, 2008, Pages 411–415
دسته بندی مقالات
- 9097 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3342 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4083 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5668 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1095 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13501 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1303 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1149 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 87 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4